Portalul transsylvanicum.info publică portofoliile, evenimentele și ofertele speciale firmelor, instituțiilor și organizațiilor din Transilvania sau cu activitate în această regiune, a căror servicii și produse prezintă respectarea unor standarde de calitate. Echipa transsylvanicum.info își rezervă dreptul de a selecta clientela, în vedera menținerii serviciilor noastre la un nivel ridicat, oferind cititorilor informații actualizate, valoroase și folositoare. 

 

Prețuri și gratuități:

 

  • Prețurile tipurilor de abonamente  și serviciile aferente acestora sunt afișate la meniul: Pachete / Csomagok

În cazul firmelor și corporațiilor cu puncte de lucru în mai multe județe, pentru reprezentarea acestora pe harta portofoliului va fi necesară achiziționarea unui pachet pentru fiecare județ în parte. 

 

  • Publicarea este gratuită pentru următoarele elemente sau categorii:

 

- Organizații nonprofit

- Centre și instituții culturale

- Artiști, meșteșugari

- Instituții publice

- Obiective turistice, atracții

- Presa, media

- Parteneri speciali

 

Gratuitatea se referă la publicarea  portofoliilor acestor beneficiari. 

Evenimentele și ofertele acestor beneficiari vor fi publicate gratuit dacă sunt încărcate de către ei prin panoul de control după crearea contului.

Dacă evenimenele și ofertele sunt trimise prin mail, publicarea acestora va costa 5 lei / bucată și se facturează trimestrial.

Traducerea materialelor indiferent de tipul abonamentului se va factura cu câte 30 lei/pagină pentru fiecare limbă în parte și se facturează trimestrial. 

 

Procedura de abonare / înscriere

 

Trimiteți următoarele materiale la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.:

- O prezentare de 1-2 pagini în limba română, maghiară și engleză (vezi oferta noastră în privința traducerilor)

- O siglă sau un logo în format .jpg, .png sau .bmp (640x480 px)

- 10-15 poze cu obiectivul sau tematica respectivă, pentru publicarea în galerie, eventual descrierea acestora

- Un slogan - câteva cuvinte sugestive despre afacerea / instituția dumneavoastră

- Datele de contact: adresa, telefoane, e-mail, adresele profilurilor în rețele de socializare, datele persoanei de contact.

 

Pe baza acestor materiale vă construim portofoliul și vă creem un cont, trimitându-vă datele de acces cu care veți putea administra foarte ușor atât portofoliul dumneavoastră cât și evenimentele și ofertele speciale.

 

Dispoziții privind conținuturile:

 

Prin abonare beneficiarii se obligă să respecte toate normele și legile naționale și internaționale privind publicarea conținuturilor, norme și legi referitoare atât la respectarea drepturilor de autor cât și la publicarea unor conținuturi discriminatorii, abuzive sau jignitoare. Echipa transsylvanicum.info își rezervă dreptul de a șterge orice conținut ilegal sau publicarea cărora încalcă norme de etică , singurul responsabil pentru asemenea situații fiind furnizorul materialelor în cauză, adică beneficiarul / abonatul.