CINE SUNTEM, CE OFERIM

Suntem o echipă de profesioniști ambițioși care și-a luat în cap realizarea unui portal în cel puțin trei limbi (decoacamdată în română, maghiară și engleză) despre această regiune atât de bogată și înzestrată cu valori și resurse umane, naturale și spirituale. 

Vom căuta și publica sistematic articole din sfera culturală, artistică, civilă dar și din cea antreprenorială, oferind posibilitatea abonaților noștrii de a publica aici și evenimentele organizate sau ofertele speciale, pe lângă portofoliul de bază, creată din materialul (text, foto, video) clientului sau din materiale comandate special.

În accepțiunea noastră, CONCEPTUL DE TRANSSYLVANICUM denotă o colecție de valori specifice regiunii. Produse sau servicii din Transilvania care se ridică la un anumit standard. Valori culturale, artistice, tradiții, obiceiuri sau meșteșuguri, obiective turistice, etc., dar și realizări științifice sau industriale.

TRANSSYLVANICUM.INFO - UN PORTAL COMUNITAR ȘI DE BUSINESS!

 

De ce este un portal de business?

Intenționăm să oferim publicitate de calitate firmelor cu oferte de calitate. Ne rezervăm dreptul de  ne selecta clientela pentru a oferi vizitatorilor noștrii informații de ultimă oră, cu fotografii și texte/traduceri bine puse la punct, executate cu profesionalism.

Producătorii și prestatorii de servicii (generatori de profit) pot alege dintre trei pachete în funcție de serviciile dorite: SILVER, GOLD și PREMIUM.

Pentru a avea o vizibilitate sporită în cadrul portalului, vă recomandăm să vă abonați cu un pachet avansat care oferă prezența reclamei dumneavoastră în mai multe articole. Alegând din timp articole despre obiective  din zona dumneaoastră, ajutați la prezentarea, mediatizarea acestora pe lângă faptul că cititorii articolelor respective vor aprecia gestul dumneavoastră de susținere.

Cheltuielile de traucere a textelor de prezentare, a evenimentelor sau ofertelor nu sunt incluse în prețul pachetelor. Prețul traducerilor este de 30 lei/pagină, indiferent de limbă. Traducerile se execută de profesioniști de limbă maternă. 

 

Pe lângă serviciile oferite în pachete, abonații noștrii vor putea "adopta" una sau mai multe articole/portofolii din sfera culturală (fie ele publicate deja sau recomndate de abonat), astfel beneficiind de publicitate în plus în cadrul portalului, bannerul susținătorului fiind plasat în articolele din cauză.

 

De ce este portal comunitar?

Ne preconizăm ca până la sfârșitul primului semestru al anului 2016 să avem publicate 5000 de portofolii din categoriile gratuite: cultural, civil, artistic, media, bazate pe materiale trimise de clienți sau preluate din alte surse publice. 

Pe lângă serviciile oferite în pachete, abonații noștrii vor putea "adopta" una sau mai multe articole/portofolii din sfera culturală (fie ele publicate deja sau recomandate de abonat), astfel beneficiind de publicitate în plus în cadrul portalului, bannerul susținătorului fiind plasat în articolele din cauză la toate limbile în care acesta apare.

Prețul unei asemenea adopții este de 150 de le include documentarea, scrierea articolului, traducerea în celelalte două limbi , fotografierea obiectivului și publicarea portofoliului pe site.

Reclama dumneavoastră va fi publicat în mod exclusiv în articolul astfel comandat până când sunteți clientul nostru.

Dacă sunteți antreprenor și vă abonați la noi, pe lângă publicarea portofoliului și asigurarea platformei (contului) pentru administrarea evenimentelor și ofertelor dumnavoastră,puteți să adoptați unul sau mai multe obiective TRANSSYLVANICUM, ajutând mediatizarea unor valori și crescând în același timp vizibilitatea firmei dumneavoastră.

De exemplu, adoptând articolul despre Biserica Neagră, Salina Turda sau orice alt portofoliu care credeți că merită mediatizat, veți beneficia de traficul adus de cititorii acelui articol, având banner-ul dumneavoastră ca susținătorul acestora. 

Echipa TRANSSYLVANICUM.INFO caută parteneri pentru județele din Transilvania în vederea dezvoltării portalului cu informații și date din surse locale.

Vă așteptăm pe paginile noastre!

 Molnár Attila, redactor șef: +40741915082, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.